Новият сезон на „Биг Брадър“, който носи заглавието Most Wanted, започна

...
Новият сезон на „Биг Брадър“, който носи заглавието Most Wanted, започна
Коментари Харесай

Благо Джизъса и Златка Райкова заедно в „Биг Брадър: Most Wanted“

 albena  blagoy  emanuela  gumov  jeni  juliana  nikita  stoyan  stoyko  tzetzo  vesela  wosh-mc  zlatka
Новият сезон на „Биг Брадър“, който носи заглавието Most Wanted, стартира довечера и с провокации от страна на Големия брат. Новите съквартиранти се озоваха в изцяло празна къща, за чийто улеснения ще би трябвало занапред да се преборят.

Първа прага прекрачи Емануела, която помним от „Вип Брадър 2016“. Фолк певицата съобщи, че хората не одобряват от злоба дамите, които се оправят сами и чака в Къщата да има готини хора. Втора беше Златка Райкова . Плеймейтката съобщи, че връзката й с Благой Георгиев е повече от влюбване. За себе си тя счита, че е самостоятелна и сполучлива жена. Скандалната телевизионна водеща Албена Вулева беше третият съквартирант. Тя показа, че сега се занимава с приложна магия и е приела Исляма. „ Ако някой е скандализиран от това, да върви да си поплаче “.

Първият мъж в новото издание беше Станимир Гъмов , който съобщи, че влиза още веднъж, с цел да повтори грешките си от присъединяване през 2015-а. Петият участник – Жени Калканджиева, дефинира себе си като работохоличка и показа, че едно от огромните й стремежи е да остане в историята. Гримьорът Цецо Андреев влезе под номер шест. „ Не гримирам хора, които са били известни преди години, а които са известни в този момент “ се оказа мото на известния гримьор, който призна, че мечтае от дете да бъде част от шоуто.

Участничката в миналогодишния „Вип Брадър“ – Джулиана Гани беше седма. „ Аз съм от девойките, разрушили стандарта за „ Мис плеймейт “. Влизам в шоуто с позитивно мислене и страст “, показа русокоската.

Уош МС помни присъединяване си във „Вип Брадър 2014“ като доста занимателно, а достигането до финала е било същинска изненада за самия него. Съквартирант номер девет беше Весела Нейнски преди 12 години взе участие в първото издание на риалитито, когато го напуща непринудено на осмия ден. Важният за футбола номер 10 се падна на Стойко Сакалиев. Един от най-забавните български футболисти влиза още веднъж в шоуто за положителни страсти и колоритни обстановки, каквито самичък създаваше във формата преди години.

Никита Джонсън беше единадесетия участник. Тя съобщи, че влиза в Къщата не за популярност, а за победа. „ Преди три години разбрах, че хората харесват другите “, показа тя. Дванадесети беше Стоян Роянов Я Я, който за първи път ще взе участие в шоуто. Той дефинира музиката си като „ луда работа “. Влиза в Къщата поради предизвикването.

Под съдбовния номер 13 беше някогашният национал на България по футбол Благой Георгиев – Джизъса. Той съобщи, че след повече от 20 години професионален спорт не умее да губи и заради тази причина влиза в Къщата с цел да победи.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР